Brobygning  

Brobygning for 9. og 10. klasse elever på Gråsten Landbrugsskole

Formålet med brobygning er at give dig indsigt i uddannelsen til landmand. Du vil få præsenteret Fagretning landbrug fra Indgangen Fødevarer, jordbrug og oplevelser. Du vil få mulighed for at komme med i staldene på skolen, da vi både køer, svin og markbrug på skolens landbrug. Du får mulighed for at opleve hvad det vil sige at gå på en landbrugsskole og bo på en kostskole.

Der tilbydes brobygning på Gråsten Landbrugsskole i samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning. Tilmelding foregår på hjemmesiden www.brobygning.net i samarbejde med din UU-vejleder.

Gråsten Landbrugsskole tilbyder brobygning til elever fra hele landet.


Brobygning for studerende på VUC på Gråsten Landbrugsskole

Formålet med brobygning er at give dig indsigt i uddannelsen til landmand. Du vil få præsenteret uddannelsens opbygning og blive klogere på om denne uddannelse er den rigtige for dig. Du vil blive præsenteret for de krav og muligheder uddannelsen giver dig for arbejde efterfølgende. Du vil komme med i staldene på skolen, da vi både køer, grise og markbrug på skolens landbrug. Du får mulighed for at opleve hvad det vil sige at gå på en landbrugsskole.

Der tilbydes brobygning på Gråsten landbrugsskole i samarbejde med VUC Syd.