<< Tilbage

PÅ PLAKATEN
Åbent Hus
2 hf Afslutning
2. HF opstart
Højskoleaften (3)
Højskoleaften (4)
"Fra passager til chauffør i det gode liv"

René Oehlenschlæger Holte


Højskoleaften med foredraget
"Fra passager til chauffør i det gode liv" med René Oehlenschlæger Holte.


René er som den eneste i Danmark uddannet i positiv psykologi i USA ved Tal Ben-Shahar, der er et fyrtårn inden for positiv psykologi. Renés største karakterstyrker er: energi, evnen til at skabe begrundet håb, nysgerrighed, ærlighed, social intelligens og ikke mindst kærlighed. De karakterstyrker har nok en stor del af æren for, at han ofte bliver 'beskyldt' for at være i øjenhøjde, meget nærværende og altid ganske sjov!

Han elsker at være med til at løfte medarbejdere til et sted, hvor de finder frem til uopdagede egenskaber og potentialer og frem for alt en større arbejdsglæde.

Han formidler den nyeste forskning i positiv psykologi på jobbet, så du som deltager er med fra start til slut. Han kommer omkring arbejdsglæde, trivsel, kommunikation og ikke mindst hvordan forandringer skabes og fastholdes.

Foredraget kommer til at handle om selv at skabe overskud og tage ansvar i en travl hverdag. Han tager udgangspunkt i ovennævnte elementer, som hver for sig betyder noget for vores trivsel og vores evne til at lykkes.

Pris inkl. kaffe og kage:
100 kr

Køb rabatkort til alle 3 foredrag og 2 sangaftener i vinteren 2017-18 for 325 kr


Tid:
Onsdag d. 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00Tirsdag 22. januar
Information
Kommende arrangementer  

Her kan du se kommende arrangementer på Gråsten Landbrugsskole

Søg
Fra dato:
Til dato: