<< Tilbage

PÅ PLAKATEN
Efterårsfest
Knivværksted (1)
Svinekongres
SF grundforløbseksamen
Hocke turnering
Idrætsdag
Volleyturnering
Knivvæksted (2)
Knivværksted (3)
Agromek
2-dagstur GF1+2
Jagt for elever
Knivværksted (4)
Knivværksted (6)
Sangaften

Karen Hanne Munk og Thilde Damgaard-Møller


Sangaften med Karen Hanne Munk og Thilde Damgaard-Møller:

Hvordan giver vi sangskatten videre til næste generation?

Karen Hanne Munk, cand.mag. i musikvidenskab og etnografi, har i mange år arbejdet som efterskole- og højskolelærer. Hun sad med i redaktionsudvalget for Højskolesangbogens 18. udgave, og har efterfølgende afholdt talrige sangarrangementer rundt omkring i landet. Som formand for Aabenraa Kommunes Musikråd, har hun de sidste år ledet fællessangen til "Flyglet kalder" i Sønderjyllandshallens foyer.

Thilde Damgaard-Møller, er lærerstuderende og lige nu i praktik på Vejle Idrætsefterskole, hvor hun, ud over den boglige undervisning, står for fællessangen på skolen. Selv siger hun: "At synge fra højskolesangbogen har utrolig høj værdi for mig. Hvad enten det er sommer, en frostklar vintermorgen eller en af de grå dage, så gemmer der sig altid den helt rigtige melodi og tekst i den lille blå bog".

Det bliver en aften på rundtur i Højskolesangbogen, hvor vi skal synge nye og gamle sange og høre om baggrunden for valg af sangene, og hvordan vi sikrer os, at næste generation får et forhold til den danske sangskat. Sangene bliver akkompagneret af Thilde på tværfløjte og Karen Hanne på klaver.

Pris inkl. kaffe og kage:
80 kr.

Køb rabatkort til alle 3 foredrag og 2 sangaftener i vinteren 2017-18 for 325 kr.Tid:
Tirsdag d. 14.november kl. 19.00-21.00Tirsdag 25. september
Information
Kommende arrangementer  

Her kan du se kommende arrangementer på Gråsten Landbrugsskole

Søg
Fra dato:
Til dato: